Jätkuks hummusele, mis ootamatult kiiresti minu külmkapist otsa lõppes tuleb uus postitus taas võileivamäärdet.
Kuna kikerherneid meie väikelinnas ei müüda, aga vorstiisu ei olnud veel tagasi tulnud, siis otsustasin proovida oapasteeti. Kallis guugel pakkus mitmeid retsepte, mitmete lisakomponentidega - sidruniga, porgandiga ... . Taimemaagia lehelt pakutud pasteet päikesekuivatatud tomatitega tundus kõige ahvatlevam. Õnneks oli mul kodus ka pisut päikesekuivatatud tomateid. Retsept annab ruumi improviseerimiseks
Mina tegin nii:
1 purk valgeid konservube
5 päikesekuivatatud tomatit
soovi korral küüslauku
Oad valasin sõelale ja loputasin külma veega. Seejärel valasin ühte nõusse kõik komponendid ja surasin sauaga ühtlaseks. Blenderi olemasolul sobib see ka, mina siin veel unistan sellest. Vaitse, vajadusel lisa soola-pipart, basiilikut jms.
Tegelikult pean ma üles tunnistama, et ma alguses ei pannud küüslauku sinna sisse, aga maitsmisel selgus, et väike küüslauk ei oleks üldse halb. Mulle, kodusele inimesele ei tekita see muresid.Ja see oli palju maitsvam kui hummus.
No comments:
Post a Comment