Sunday, 23 May 2010

Soe kartulisalat

Lapsepõlvesst on meelest mitmeid ema tehtud roogasid, mis väga maitsesid ja mida ise järgi tahaks teha - üheks selliseks siis see salat. Eile nägine ema ja küsisingi kohe järgi, kuidas see käis.

Vaja läheb:
Kartulit
Muna
Kalakonservi õlis (skumbria) või suitsukala
Sibul (roheline)
Sidrun
Sool, pipar, õli

Kartul koorida, lõigata sektoriteks ja keeta, muna keeta, koorida ja lõigata sektoriteks.
Keedetud kartuli segasin soola, pipra ja konserviõliga, kuid võib segada ka muu õliga (toiduõli, oliivõli..) või segada valmis kaste soolast, piprast, õlist ja sidrunimahlast.

Serveerisin eraldi taldrikutel ladudes ained kihiti taldrikule - kartul, kala, muna ja sibul ning pigistasin peale sidrunimahla, kuid võib ka kõik kausis kokku segada.

No comments:

Post a Comment