Wednesday, 23 November 2011
Ood praekartulile
Mõni päev lihtsalt on selline tunne, et pean saama praekartulit, muidu suren. Vahel on isu lausa nii suur, et Hästi valmistatuna maitseb see nii täiuslikult, et võiks seda süüa ja süüa ja süüa. Ning valmistamine on nii lihtne ja vähe resursse nõidev.
Ükskord tekkis meil sõprusringis isegi küsimus, et miks nii imemaitsvar ja lahsat asja restoranis ei pakuta?
Valmistamiseks on vaja kartulit, sool ja rasvainet (peekon, õli..) ning soovi korral ka sibulat, küüslauku. Koori kartul ja sibul. Haki sibul ja viiluta kartul.
Pane pann tulele vala pannile õli (ikka mõnuga) oota kannatlikult kuni õli kuumeneb ning siis lisada kartul ja sibul. Prae kartulid kergel krõbedaks, vajadusel lisa õli. Maitsesta soolaga.
Serveeri kohe! Hapukoore ja värske sibulaga või ilma.
Labels:
kartul,
Praekartul
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment