Sunday, 27 February 2011

Hõrgud küüslauguleivad

Üks õhtu tuli tahmine midagi näksida ning köögis veidi ringi vaadates tundus, et küüslauguleivad on just SEE. Ma neid üldiselt ei fänna, eriti need poeemad nö kõvad ja külmad ja sada häda veel. Aga need, mis tol õhtul pannilt tulgi olid lausa kadstamisväärselt head. Soojad, pealt kerdelt krõbedad, seest pehmed ja hõrgu küüslaugumekiga.



Valmistamine:
Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauk, kuumuta küüslauku õlis. Lisa parajateks kangideks lõigatud leib, sega. Prae, kuni tundub, et on piisamalt krõbedad. Sest maitsed on erinevad. Riputa peale (mere)soola. Serveeri kohe. Ka see küüsluk sealt pannil on väha heaaa (juhul kui ta muidugi mustaks ei kõrbe).

No comments:

Post a Comment