Sunday, 17 April 2011

Kirerhernepasta kookskoorega

Vahest on tahtmine proovida midagi uut ja teistsugust kui muidu ning mõni retsept lihtsalt on selline, mida nähes tahaks selle kohe ka järgi proovida. Noo ka sellega. Leidsin selle kord Terevisiooni kokaraamatust.


Vaja läheb:
Kirekherneid
Pastatooteid (penne näiteks)
Kookospiima/-koort (kasutasin Santa Maria Extra Creami kookospiima)
Paprika
Porru
Rohelist (mina kasutasin seekord segu lehtpeedist, rukolast ja ... ).

Leota kikerherneid u 12h ning keeda u 45 min loorberilehe ja soolaga maitsestatud vees.
Woki kiirelt pannil hakitud paprika ja porru, ma lisasin veidi ka sojakastet, maitsestasin sidrupipipra ja küüslaugusoolaga. Seejärel vala peale eelnevalt keedetud pastatooted ja kirekherned, vala peale kookospiim/-koor. Lisa rohelus. Sega korralikult lägi, kuumuta veel veidi ja vajadusel lisa soola.

Rukola oli see asi, milles ma pettusin. Mingi aeg tundus see rohelus olevat nii taevani kiidetud, et pidi lihtsalt hea olema. Aga kui ühe lehekese pakist suhu pistsin ja hammustasin, siis minu vaimustus kadus, sest see oli kibe.

No comments:

Post a Comment